OPSLAGRUIMTE IN SITTARD

Opslagruimte in Sittard

Opslagruimte in Sittard
Opslagruimte Sittard, Opslagruimte in Sittard huren of een Storage box in Sittard huren? Wij beschikken over storageboxen in Sittard, Roermond en Maastricht!

Wij zijn gevestigd met onze opslagruimte in de regio Sittard, Roermond en Maastricht. Opslagruimte is het nederlandse woord van Self Storage. Self Storage is een term die ook in Nederland veel wordt toegepast, maar als we dit dus letterlijk gaan vertalen dan staat er opslagruimte. Dus wij bieden een ruimte voor uw opslag.

Wij starten met 18M2 dit betekent dat wij u een ruimte bieden van 6x3x3 hoog. Wij bieden ook grote ruimtes te huur voor zowel voor de korte termijn als de lange termijn. Uiteraard als u de opslagruimte wat langer huurt en dat vooraf al te kennen geeft dan kunnen wij u een mooie korting geven, zo heeft u een goedkope opslagruimte in Sittard, Maastricht of Roermond.

De opslagruimte in Sittard, Maastricht en Roermond zijn standaard voorzien van een stroomaansluiting. Hiermee kunt u in de opslagruimte eventueel uw accu opladen van uw oldtimer.

Opslag in Sittard
Bent u op zoek naar een opslagruimte in Sittard, Maastricht of Roermond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.