OPSLAGRUIMTE IN ROERMOND

Opslagruimte in Roermond

Opslagruimte in Sittard
Opslagruimte Roermond, Opslagruimte in Roermond huren of een Storage box in Roermond huren? Wij beschikken over storageboxen in Roermond, Sittard en Maastricht.

Wij zijn gevestigd met onze opslagruimte in de regio Roermond, Sittard en Maastricht. Opslagruimte is het nederlandse woord van Self Storage. Self Storage is een term die ook in Nederland veel wordt toegepast, maar als we dit dus letterlijk gaan vertalen dan staat er opslagruimte. Dus wij bieden een ruimte voor uw opslag.

Wij starten met 18M2 dit betekent dat wij u een ruimte bieden van 6x3x3 hoog. Wij bieden ook grote ruimtes te huur voor zowel voor de korte termijn als de lange termijn. Uiteraard als u de opslagruimte wat langer huurt en dat vooraf al te kennen geeft dan kunnen wij u een mooie korting geven, zo heeft u een goedkope opslagruimte in Roermond, Maastricht of Sittard.

De storageboxen in Roermond, Sittard en Maastricht zijn standaard voorzien van een stroomaansluiting. Hiermee kunt u in de opslagruimte eventueel uw accu opladen van uw oldtimer.

Opslag in Sittard
Bent u op zoek naar een opslagruimte in Roermond , Maastricht of Sittard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.