OPSLAGRUIMTE IN MAASTRICHT

Opslagruimte in Maastricht

Opslagruimte in Maastricht
Opslagruimte Maastricht, Opslagruimte in Maastricht huren of een Storage box in Maastricht huren? Wij beschikken over opslagruimte in Maastricht, Sittard of Roermond.

Wij zijn gevestigd met onze opslagruimte in de regio Maastricht , Roermond en Sittard. Opslagruimte is het nederlandse woord van Self Storage. Self Storage is een term die ook in Nederland veel wordt toegepast, maar als we dit dus letterlijk gaan vertalen dan staat er opslagruimte. Dus wij bieden een ruimte voor uw opslag.

Wij starten met 18M2 dit betekent dat wij u een ruimte bieden van 6x3x3 hoog. Wij bieden ook grote ruimtes te huur voor zowel voor de korte termijn als de lange termijn. Uiteraard als u de opslagruimte wat langer huurt en dat vooraf al te kennen geeft dan kunnen wij u een mooie korting geven, zo heeft u een goedkope opslagruimte in Maastricht, Sittard of Roermond.

De opslagruimte in Maastricht, Sittard of Roermond zijn standaard voorzien van een stroomaansluiting. Hiermee kunt u in de opslagruimte eventueel uw accu opladen van uw oldtimer.

Opslag in Maastricht
Bent u op zoek naar een opslagruimte in Maastricht, Sittard of Roermond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.